fashiontearaway

HÖSTENS TRENDER

Kategori: ALLMÄNT, TIPS

- Den stickade polotröjan 
Jag tycker att en bra och skön investering till de kalla höstdagarna är en stickad polotröja. Snygg att både klä upp med ett fint halsband, strumpbyxor och ett par stövlar, eller klä ned tillsammans med ett par jeans och sneakers.
 
- Rutigt 
När tidiga höstens fina färger börjar försvinna och ersättas av gråa toner tycker jag det är perfekt att komplettera med fina rutmönster på plaggen, gärna skjortor, kappor och halsdukar. 
 
- Kappan
Det säkra kortet när det kommer till höstens ytterkläder är en kappa, gärna oversizead! Tycker att det är klassiskt snyggt med en svart, men skulle gärna ha en hundtandsmönstad eller kamelfärgad. 
 
- Skinnbyxorna
Ett par skinnbyxor, oavsett om dom är i äkta skinn eller inte, tycker jag är ett måste i tjejens höstgarderob. Funkar till allt, en slapp, vit t-shit eller att kombinera med en stor stickad tröja!
 
- Päls 
Samma här, äkta eller vintage, så är päls superhett även denna höst. Om man har det som snygga Columbine, i innerfodret på en skinnjacka, en kortare pälsjacka eller som en pälskrage ovanpå en kappa spelar ingen roll.
 
Detta vill jag ha till hösten! Cravings.

FREDAGSMYS

Kategori: ALLMÄNT

Sitter uppkrupen i soffan, mätt och belåten. Det är fredag, jag kollar på Idol och har en sms-konversation med Jessika där vi diskuterar programmet haha.. Även om jag inte är superengagerad så är det ändå kul att tycka till lite! Är förtjust i Erik, Elin och Gabriel.. 
Har haft en ledig dag och har hunnit med både en kaffe på daMatteo med Claudia och en sallad på Deli med min gamla sambo Emma! Även införskaffat två goa baskjolar från Gina Tricot som jag tror kommer bli bra till strumpbyxor och något fint upptill såhär till hösten. Provade några av deras stickade polo-tröjor men kände mig inte alls bekväm i någon utav dem så blev inget köp. Tråkigt, för jag tycker det är så fint på alla andra! 
 
Snygga Hanna Stefansson i sin från Hope och Hanna MW i en av dem jag provade på Gina Tricot idag