fashiontearaway

KRÄFTIS NR 2

Kategori: ALLMÄNT

 
Hola! Sitter i skrivande stund i Davids säng i Borås och hostar sönder mig.. Vet inte vad som hänt, men jag hostar helt galet mycket... Har spenderat dagen på stan här, käkade lunchbuffe på Thai Silk och shoppade en stickad tröja på GinaTricot. Samt massa preparat på apoteket och massa sprit på Systemet.
Ikväll ska vi nämligen på vår andra kräftskiva för det här året! Den här gången blir det havskräftor och räkor som får slinka ner tillsammans med vin och snaps. Ha en fin fredag, skål!
 

SMART TV & TACOS

Kategori: ALLMÄNTIgår när vi njutit färdigt av maten och solen tog vi bilen och åkte mot Borås. David köpte sig en splirrans ny tv och blev som ett litet barn på julafton! Men det ger jag honom :) Sedan fick jag bestämma kvällsmat och då blev det tacos i mina nya fina taco-skålar som jag införskaffade mig på Holmens Secondhand förra veckan!
 
Nu ligger jag i soffan och kollar på tv (den nya, min lilla skrutt åkte upp på vinden snabbare än jag hann blinka), David är iväg och dricker öl med några vänner. Ska strax krypa ner, imorgon väntar förändring nr 2 den här veckan! Godnatt.
 

DELI AND COFFE

Kategori: ALLMÄNTBilder från gårdagens lunch med David. Vi köpte med oss varsin drömgod mixa-din-egen-sallad från Deli And Coffe på Kungsport och satte oss vid vattnet. Förmodligen sista härliga augustidagen!