fashiontearaway

DOFTER

Kategori: ALLMÄNT, TIPS

 
Sprang in på Åhlens idag för att kika på Chloés nya parfym, Rose. Sitter just nu och doftar på mina handleder, den luktar himla gott! Påminner mig om något, men kan inte komma på vad. Är ju en sucker för den översta på bilderna, och har haft den i ett par år. Men det är alltid roligt med lite variation!
 

THE BARN

Kategori: ALLMÄNT, MAT, TIPS

 
MÅSTE bara tipsa er lite om Göteborgs framtida bästa hak. Några vänner och tidigare arbetskamrater öppnar inom närmsta veckorna en ny restaurang på Kyrkogatan, och jag kan säga, det kommer bli så jävla bra. Som ni läser i bilden ovan kommer Amerika till Svea - matvägen. Ni förstår ju själva. Burgare, mikshakes, steaks..
Vet inte hur mycket jag får nämna än, men ska informera er vidare när det närmar sig öppning! 
 

SEG I STARTEN

Kategori: ALLMÄNT

Bild tagen vid Hovs Hallar i våras
 
Nää hörrni, jag känner mig fortfarande inte helt igång med bloggen. Det känns nästan som att jag aldrig bloggat tidigare haha.. Konstigt, när jag ju hållit på i flera år. Vad skriver man om? Vad lägger man upp för bilder? Vad är intressant? Vad är inte? Ja som ni märker är jag ju lite efter i detta. Man vill inte krysta fram inlägg heller.. Vi får se, kanske kommer igång bättre snart! Får hoppas på det!